Retur & reklamation
RETURER

Kan jag ångra mitt köp?

Ja, du har 14 dagars returrätt på varor du köper på vår onlineshop i enlighet med svensk lagstiftning. Returrätten gäller förutsatt att oanvänd av dig och i samma skick som när den levererades. Ev. fraktkostnad återbetalas inte. När du ångrar ditt köp står du för kostnaden av returfrakt.

Skicka ditt returpaket till vår postadress:

Therese Forsberg
Heleneborgsgatan 6C
S-117 32 Stockholm
Sweden

Om du bor i Stockholm kan du även returnera personligen i butiken på Hornsgatan 29.

Hur och när görs återbetalningen?

När vi har godkänt returen (produkten måste vara i perfekt skick) så kommer vi att skicka ut ett email som informerar dig om att beloppet kommer att återbetalas till ditt konto inom ett par dagar.

Vad händer om jag inte hämtar upp mitt paket hos postombud?

Om paketet skickas tillbaka till oss betraktas det som en retur. Ej uthämtade paket debiteras 200kr som dras från orderns värde. Överstigande summa återbetalas, vid understigande debiteras du inte mer. Fraktkostnad återbetalas inte vid retur.

BYTEN

Hur gör jag om jag vill byta en vara?

Du har 14 dagars bytesrätt efter att du hämtat ut ditt paket. Kontakta oss när du vill byta en vara, så att vi är säkra på att varan finns i lager. Vid byte står vi självklart för fraktkostnaden av din nya produkt.

Skicka ditt returpaket till vår postadress:

Therese Forsberg
Heleneborgsgatan 6C
S-117 32 Stockholm
Sweden

REKLAMATIONER

Hur gör jag om jag vill reklamera en vara?

Vi kontrollerar alltid varan noggrant innan vi skickar den och om plaggen har en defekt som resultat av tidigare användning noteras detta på produktsidan. Men skulle du trots allt få en defekt vara kontakta oss så fort som möjligt! Vid en reklamation står vi självklart för frakten.

Hur och när görs återbetalningen?

När vi har godkänt reklamationen (och återfått produkten) så kommer vi att skicka ut ett email som informerar dig om att beloppet kommer att återbetalas till ditt konto inom ett par dagar.