Om Vintage Vitalité

Det är något visst med att klä sig i plagg som har haft en – eller flera – tidigare ägare och därför redan har en historia. Man sållar sig till kedjan av ägare som får möjligheten att skapa nya historier, upplevelser och minnen och på så sätt ge kläderna nytt liv.

Vintage Vitalité vill kunna erbjuda speciella plagg som ger dig som köpare möjligheten att känna dig full av liv och redo att skapa minnen för livet. Vi satsar i längsta möjliga mån på att erbjuda naturliga och sköna material som siden, ull och bomull.

Varför Vintage Vitalité?

Kläder har potentialen att ge livskraft, energi och skapa känslan av att vi kan ta oss an världen! De där speciella plaggen kan onekligen ge oss vitalitet men vi ger även plaggen nytt liv genom att vi tar något ”gammalt” och ger dem ny livskraft.

Ordet vitalitet kopplas ofta till äldre personer som är pigga och aktiva. Dessa äldre, kloka och levnadsglada personer är en stor inspirationskälla och de bör rättmätigt prisas. Vintage Vitalité är en hyllning till modiga, färgstarka kvinnor av alla åldrar.