Allmänna Villkor
KÖPVILLKOR

Vad händer när jag har gjort en beställning?
Efter att du har lagt en order i webbutiken så får du automatisk en orderbekräftelse till din angivna e-postadress. Skulle det uppstå ett problem med din order kommer vi att kontakta dig via mail.

Ser den beställda produkten ut som på bilden?
Vi försöker porträttera produkten på ett korrekt sätt. Eftersom alla plagg har haft tidigare ägare kan deras historia skina igenom. Produkterna sälj i befintligt skick som beskrivs på respektive produkts sida. För ytterligare information om specifika produkter kan du alltid maila oss på info@vintagevitalite.com.

Kan jag returnera produkter?

I enlighet med svensk lagstiftning har du rätt att returnera varor köpta från vår onlineshop inom 14 dagar från dagen du får varan. Detta förutsatt att produkten är oanvänd och i samma skick som när den levererades. Vi utför sedan återbetalning för dina varor (minus ev. fraktkostnad). Du står själv för fraktkostnad för eventuella returer.

Om du hämtar upp din beställning i Stockholm uppmuntrar vi att du inspekterar varan för att undvika onödiga returer och de extra utsläpp detta innebär.

BETALNING

Med vilka kreditkort kan jag betala?
Vi accepterar följande kreditkort som betalningsmedel: VISA, MasterCard, American Express. Vi samarbetar med betalsystemet Stripe som gör det säkert att använda kreditkort i webbutiken.

Hur vet jag om jag genomförde beställningen på rätt sätt?
När beställningen har gjorts kommer du att få en beställningsbekräftelse via e-post. Om du inte har fått någon bekräftelse bör du kontakta oss.

RABATTKODER

Hur och var kan jag fylla i min rabattkod?
Rabattkodsfältet hittar du på din varukorgssida. Innan du fortsätter till kassan fyller du i din rabattkod och klickar på ”använd rabattkod” och din rabatt dras av från totalsumman.

FORCE MAJEURE

Vad innebär Force Majeure?
Skulle oförutsedda händelser som ligger utanför Vintage Vitalité kontroll inträffa (exempelvis naturkatastrofer, strejk, krig och andra jämförbara händelser) och dessa händelser gör att vi inte kan hålla sitt avtal till dig som kund, befrias Vintage Vitalité från detta p.g.a. ovanstående anledningar.